Pánev sauté Classic sa označuje aj ako panvica šéfkuchára a je určená nielen pre profesionálov.
Výhody:
Výhody:
- Základom panvíc na soté sú ich vysoké steny, aby sa malé množstvo tuku, na ktorom sa mäso smaží (metóda soté), nerozstrekovalo po celej kuchyni.
- Sauté panvica umožňuje šéfkuchárovi obrovskú kontrolu nad teplotou a uľahčuje efektívne vyprážanie mäsa a zeleniny.
- Panvica je vyrobená z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahká, a preto sa s ňou ľahko manipuluje; hliník je tiež výborným vodičom tepla.
- Vďaka dvom rukovätiam je panvica vhodná na servírovanie priamo na stôl.
- Povrch panvice je nepriľnavý a ľahko sa udržiava.
- Vďaka výrobe v Dánsku sa sortiment Scanpan vyznačuje výnimočne vysokou kvalitou.
- Panvica Classic je všestranne použiteľná - môžete na nej smažiť mäso, dusiť zeleninu, pripravovať čokoládové fondue...
- Panvice radu Classic možno používať v rúre na pečenie do maximálnej teploty 260 °C.
- Panvica na vyprážanie Classic je vyrobená z hliníka.
- Aby panvice Classic vydržali čo najdlhšie, je dôležité zabrániť náhlym zmenám teploty povrchu (napr. prelievaním horúcej panvice studenou vodou).
Technická špecifikácia
30 dní na vrátenie produktu
viac ako 500 000 zrealizovaných objednávok
99% spokojných zákazníkov
viac ako 30 000 recenzií
Scanpan
Panvica na soté Classic s pokrievkou
SC-0065654 (32151200)
190,50 €
Odosielame do 20 pracovných dní
Doručenie najneskôr pondelok, 23.12.2024
doprava zadarmo
Slovenská pošta - Expres Kuriér, Balík na poštu alebo BalíkoBOX
BLACK MONTH
Mesiac veľkých zliav, viac ako 2000 produktov -30 % do vypredania zásob