Košíky na pečivo
Nie každý z nás si nájde čas na to, aby si každé ráno kúpil čerstvé pečivo. Preto je dôležité skladovať chlieb - najmä pšeničný (s kvasnicami), ktorý schne najrýchlejšie (na rozdiel od celozrnného kváskového chleba, ktorý zostáva dlho čerstvý) - vo vhodných podmienkach. V prvom rade, a to je najdôležitejšie pravidlo, neskladujte chlieb v plastových vreckách (v takýchto podmienkach nemá chlieb prístup k vzduchu, "nedýcha" a v dôsledku toho sa stáva "gumovým"). - robiť diery do igelitového vrecka nepomáha :). Ďalším dôležitým pravidlom je, že keď je chlieb ešte teplý, nechajte ho vychladnúť, aby mal čas uvoľniť vlhkosť. Všeobecne platí, že chlieb sa skladuje na suchom mieste pri izbovej teplote, ale ak ho necháme "osamote", vyschne alebo splesnivie - a práve tu je dôležitý výber nádoby. Na čo sa pri výbere takéhoto príslušenstva zameriavame? Veľkosť nádoby zvoľte podľa množstva chleba, ktoré zvyčajne kupujete, aby ste prirodzene znížili množstvo vzduchu a zároveň ušetrili miesto na pulte. Treba tiež poznamenať, že nádoba by mala mať vetracie otvory, aby sa zabezpečila správna cirkulácia vzduchu. V sortimente FormAdore nájdete drevené, oceľové alebo plastové nádoby. Kontajnery môžu a mali by :) sa dajú, a mali by sa :), zladiť s interiérom kuchyne, a tak v závislosti od toho, či je kuchyňa škandinávska, strohá, minimalistická, rustikálna, vintage alebo pestrá, veselá a plná farieb, určite nájdete nádobu, ktorá bude ladiť s jej štýlom a farebnosťou.
40 produktov