Môže ísť krása ruka v ruke s kvalitou? Áno, ak sa pozriete na správne miesta.... FormAdore je jedným z nich. Každý hrniec z našej ponuky prešiel dlhú cestu, aby sa ocitol na tejto webovej stránke. Nech sa rozhodnete pre ktorúkoľvek z nich, máte istotu, že vás nesklame. V spoločnosti FA máme len tie najlepšie hrnce. S hrubým dnom, ktoré skvele rozvádza teplo; vyrobené z najlepších kovových zmesí; s dlhou záručnou dobou. Dôležité je, že väčšina našich Hrnce sú určené na indukciu.
Všetky naše hrnce sú dobré. Z hľadiska funkčnosti ich však stojí za to rozdeliť. Veľmi populárne sú v súčasnosti tieto hrnce na varenie v pare, ktoré oslovujú milovníkov zdravého stravovania. Na druhej strane, v lete sa šíri šialenstvo po hrniec na špargľu. Každá domácnosť bude potrebovať aj hrniec na mlieko. Dobrým kritériom je aj materiál - preto sme kuchynský riad rozdelili na oceľ, hliník i smaltované.
276 produktov
Je ťažké predstaviť si kuchyňu bez hrncov, ktoré sú nevyhnutné na prípravu chutných jedál. Dobrá súprava hrncov nielen uľahčuje každodenné varenie, ale tiež zabezpečuje, že jedlo je chutné a zdravé. Ktoré hrnce by nemali chýbať vo vašej kuchyni? Ktoré hrnce sú najzdravšie?
Široký výber hrncov na varenie
V sortimente FormAdore nájdete mnoho typov hrncov na varenie, ktoré sa líšia veľkosťou, materiálom konštrukcie, prispôsobením na sporák, účelom alebo dizajnom. Premýšľate, aké hrnce si kúpiť do kuchyne? Vybraný výrobok by mal spĺňať vaše očakávania a potreby, zlepšiť vaše varenie, ale aj dlhodobo slúžiť v nezmenenom stave. Stojí za to venovať pozornosť aj estetike a zladiť vzhľad riadu s ostatným vybavením kuchyne.
Ako rozdeliť kuchynský riad podľa účelu
Dobrý riad je riad, ktorý je najvhodnejší na svoj účel. V našej ponuke nájdete mnoho typov hrncov, ktoré sú vhodné na prípravu rôznych pokrmov.
Tradičné hrnce na varenie
Tradičné hrnce s dvoma držadlami a pokrievkou sú neoceniteľnými pomocníkmi v kuchyni. Sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, dizajnoch a farbách. Ľahko v nich uvaríte zemiaky, cestoviny, kašu, ryžu alebo pripravíte chutnú polievku či jednohubky.
Kastróly sa od tradičných hrncov líšia tým, že sú menšie a majú jednu dlhú rukoväť. Sú to najlepšie hrnce na mlieko, prípravu omáčok a polev na koláče alebo na rozpúšťanie masla.
Ako už názov napovedá, tieto hrnce sú určené na prípravu chutných jedál v pare. Zelenina, mäso alebo ryby sa položia na špeciálne sitko, ktoré sa zavesí nad hrniec, a dno hrnca sa naplní vodou. Počas varenia sa voda vyparí nad úroveň, na ktorú sa položí sitko s prísadami, a pripraví sa tak chutné jedlo.
Vysoký a pomerne úzky hrniec s vyberateľným sitkom je nádoba, ktorá by nemala chýbať v kuchyni milovníka špargle.
Okrem toho v našej ponuke nájdete aj hrnce na varenie vajec alebo hrniec na ryby.