Dezertné vidličky
Ako vieme, nie každý má rád cibuľu, ale každý má rád koláč a koláč má vrstvy. Čo to pre vás znamená? Ak držíte diétu, asi nič, ale ak sa práve chystáte zjesť veľký kus koláča, vrstvy sú pre vás kľúčovou informáciou.... pretože hneď viete, že potrebujete vidličku na tortu!
Vidličky na torty, inak nazývané dezertné vidličky, sa používajú na konzumáciu dezertov s pevnou štruktúrou, ako sú napríklad vrstvené torty bez veľkého množstva krému, tvarohové koláče alebo cupcakes. Pri jedení koláčov, ako je napoleonka, by sme teoreticky mali používať dezertnú lyžičku na krém a vidličku na vrch (čo nedáva zmysel, pretože prečo takto oddeľovať dokonalé duo?). Vidličky sa hodia aj na ovocie a predjedlá, ku ktorým sa často podáva aj dezertný nôž.
71 produktov